2010. január 25., hétfő

Kemény éjszaka + hétvége

Végre megvolt az első igazán náthás éjszakája Rózának. Tegnap kezdődött a szörcsögés, és hát éjjel tetőzött. Nem sokat aludtunk, szegényke próbált ugye, de hiába szívtam ki 600x, nem tudott megpihenni.
Most legalább az erkélyen jól alszik.
Persze most pénteken készülünk barátnőmmel a komáromi LLL baba-mama csoportba, mondtam is a csajnak viccesen pénteken, hogy csak nehogy betegek legyünk, mert akkor nem tudunk menni. Hát ma csak hétfő van, szóval talán nem.

Péntek éjszaka Zalán mamizott-papizott, gond nélkül elvolt velük. Szombat délelőtt elmentünk a győri Vaskakas Bábszínház (www.vaskakas.hu) Icurka-picurka c. csecsemőszínházas előadására. Előtte is, utána is volt idő hogy a gyerekek játszanak, az előadás után megsimizhették a cicákat, kutyát, kisegeret, napocskát, halacskát. Senki nem tessékelt ki, nyugodtan elmolyolhatott a gyerek. Ismerős mondókák, énekek voltak az előadásban. És abszolút lekötötte Zalánt. Maga az előadás 20 perces volt, de végig figyelt, tapsolt, táncolt:) Nagyon jó volt! Mindenkinek ajánlom! Minden szombaton 11től van csecsemőszínház, de be kell jelentkezni, mert általában teltházas.
Színház után egy kis vásárlás a H&M-ben, ami a gyengém gyerekruhák terén, muszáj vennem valamit, ez most is sikerült:) Vacsi anyuméknál.

Vasárnap a fiúk bolhapiacoztak Tatabányán, mármint mint nézelődők. Ebéd-vacsi maminál, délután pedig egy kis barátlátogatás.
Rózát fotóztam délután, majd igyekszem feltenni a képeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése