2010. január 18., hétfő

Hétvége

Szombat teljesen tipikusan, semmittevéssel zajlott. Főznöm nem kellett, anyum átvette a feladatot, mint mindig:)
Vasárnap délelőtt itthon ejtőzés, ebéd családilag anyuméknál. Még a frissenelköltözött hugomék is megjelentek:) Ebéd után alvás a gyerekeknek, én pályázattal foglalkoztam. És ébredés után irány a tatabányai Gyémánt Fürdő! Most voltunk családilag először. Anyumék is jöttek, ami nagy segítség volt!
Negatívum: öltözők, szekrények. Bazi sok szekrény van, de öltözőből kevés. Hely nagyon szűk. Nagyon hülye megoldás ez a központi szekrénynyitogató akármi. Kehidán voltunk novemberben, ott is volt egy automata ami jelezte, hogy melyik is a szekrényed. De a szekrényajtót már a karkötőddel nyitottad ki. Itt meg az automata ami mutatta hogy hol a szekrényed, kinyitotta 45 másodpercre a szekrényt. Remélhetőleg át tudtad verekedni magadat a tömegen és odaértél, ha nem, akkor újra. És persze Zalán is élvezte az ajtó csukogatást, így jó párszor kinyithattuk újra...

Pozitívum: Jók a medencék, nagyon jó a játszóház. Meleg van, sok nyugágy van. Van pelenkázó, benne még kiságy is, szék szoptatáshoz.

Zalán nagyon élvezte a pancsolás részét is, játszóház részét is. Alig lehetett kiszedni a vízből:) Rózának csak a lábát lógattuk bele a vízbe.
Könnyen ment az elalvás este:)

Amikor jöttünk el a fürdőből, Zalán jólnevelt fiú módjára hálálkodott:
"Köszönöm fürdést, köszönöm inni, köszönöm csuszit!":D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése