2010. február 15., hétfő

Történések a múlt héten

Megint úgy eltelt egy hét hogy nem is írtam.
Pedig közben pl. ki kellett cserélni a kocsin a kipufogó rendszer egy részét, ami pont annyiba került mint a múltkor említett gyönyörű kendő... így megváltam tőle, lemondtam a rendelést:(

Viszont jó hír, hogy megérkezett a tatai klub Babbinka SSC-je. És szuper, kényelmes! Apa volt az első igazi próbáló Rózával, aki 10 perc után el is aludt a hátán, így be is álltunk a Babbinkát várók hosszú sorának végére. És így tavasszal-nyáron-ősszel apa is tud majd hordozni!

Múlt héten is pályázatot írtunk, szkenneltünk, nyomtattunk, többször is. Ma elméletileg vége lesz, az utolsó simításokat csináljuk 8-tól és ma már postára lesz adva. Csak adja a Jóisten, hogy megnyerjük!

Alattunk lakó kismama megszült otthon pénteken! Már hetek óta P. rettegésben volt, hogy nem tudunk majd aludni tőle, de semmit nem hallottunk az égvilágon és azóta sem! P. szerint itt sincs a baba. De itt van, csak ahogy a barátnőm is mondta, nagy a nyugalom odalent. Miért sírna bárki, ha egymás mellett lehetnek a születésétől fogva? Én úgy gondolom hogy ez nem véletlen. Na majd a harmadikat;)

Múlt héten Zalán továbbra is hurutosan köhögött.
Róza betöltötte a 8. hónapot! De erről egy külön blogbejegyzés lesz majd;)

10 év alatt a legsz.r.bb Valentin-napunkon vagyunk túl...


És eljött az a hét amitől rettegek már 3 hete... most szerdán megyek szájsebészetre:( Bár a múlt héten megnyugtattak, hogy túl lehet élni, azért tele a gatyám!

Ma Tatai Babahordozó Klubozunk délután, holnap este tornatermezünk. Szerdától nem tudom mi lesz, attól függ, hogy tényleg élve jövök-e ki a szájsebészetről:)
De egyébként elvileg csütörtök este torkoscsütörtöközni megyünk a Hilltop Borhotel és Étterembe.

És egy csodálatos fotós: http://blog.egyetlenem.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése